Gå videre til innholdet

Hvem er jeg?

 

Jeg er redaktør og prosjektleder med bakgrunn som pedagog, og har videreutdannet meg innen både ledelse og litteratur. For å holde meg faglig oppdatert tar jeg nå en Executive Master in Business Administration (MBA) ved Universitetet i Agder.

Som redaktør og prosjektleder tilrettelegger jeg for å hjelpe forfatteren i alle faser av manus; fra idéstadiet til ferdig publisert bok. Jeg har mer enn 14 års erfaring med tekstarbeid på ulike nivå, og er opptatt av å skape tydelige og detaljerte prosesser for kundene mine.

Jeg er i tillegg yogalærer og breathworkcoach, og hjelper mine kunder gjennom kurs og coachingtimer.  Gjennom en holistisk tilnærming ønsker jeg å hjelpe andre å leve ut sitt fulle potensial.

Gjennom mine onlinekurs og ulike produkter deler jeg kunnskap og inspirasjon som kan hjelpe deg til økt indre ro, mental klarhet, kreativitet, overskudd og balanse i din hverdag. 

Ta gjerne kontakt med meg dersom du ønsker en uforpliktende prat om noen av tjenestene jeg tilbyr. Og følg meg på instagram @christineborretzen der jeg deler daglig inspirasjon til hvordan du kan leve ditt drømmeliv.

Christine Børretzen